logz

Nieuws/persberichten

12 maart 2015 NK-15 Apeldoorn

5 maart 2016 JT Juveko en Distr.kamp. -18

27 februari 2016 JT Kollum en Distr.kamp. -12/-15

3 januari 2016 JT Slagharen

9 januari 2016 JT Dedemsvaart/Eindhoven

7 maart 2015 Nederlands kampioenschap -15

28 februari 2015 2e Exloërmond- Juvekotoernooi

22 februari 2015 districtskampioenschap 2015

10 januari 2015 Dedemsvaart en Eindhoven

20 december 2014 kersttoernooi Hoogeveen.

13 december 2014- internationaal JT Veendam

4 oktober 2014 judo toernooit Anbergen - Hardenberg

27 september 2014 Groningen City of Talent Judo Cup

8 maart 2014 Nederlandse kampioenschappen -15

1 maart 2014 Juveko Juveko judotoernooi Tweede Exloërmond

22 februari 2014 - districtskampioenschapen -12 en -15

11 januari 2014 judotoernooi Dedemsvaart en Eindhoven

16 november 2013 judotoernooi BVHS Hoogezand

9 november 2013 opstapjudotoernooi Roden

2 november 2013 Judotoernooi Norg

19 oktober 2013 Judotoernooi Nieuwe Pekela

5 oktober 2013 Judotoernooi Hardenberg -- foto--

28 september 2013 Judotoernooi Dijkmansport Groningen

21 september 2013 Regiotoernooi Winschoten

 

 

23-6-2012

Graduaties 2012-1

25 februari 2012

Judo vereniging Zempo succesvol op districtkampioenschappen door samenwerking.


Al enige tijd is er een samenwerkingsverband tussen judovereniging Zempo, Judo Instituut Noord en judovereniging Kowaro uit Stadskanaal. Deze samenwerking is ontstaan, zodat wedstrijdjudoka’s met meer partners kunnen trainen en hun judo kunnen verbeteren.
Afgelopen zaterdag konden de judoka’s laten zien of de samenwerking tussen de drie verenigingen zijn vruchten had afgeworpen, in Klazienaveen vonden namelijk de districtskampioenschappen plaats. ’s Morgens was het de beurt aan de judoka’s in de leeftijdsklasse tot 15 jaar. Het doel was om zoveel mogelijk tickets te bemachtigen voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap over 2 weken in Eindhoven. En dat is gelukt:  Vincent Bes en Coen Waardenburg hebben een keurige 1e plek gehaald en zijn daarmee de beste judoka’s in hun gewicht binnen het district Noord Nederland. Op een goede 2e plaats zijn geëindigd Anouk Roelfsema, Jamilla Klap en Anouk Behrends. Als 3e is geëindigd Stan Vos en als 4e Sanne Ninteman.  Over 2 weken gaan deze 7 judoka’s strijden op het Nationaal Kampioenschap in Eindhoven.
's Middags waren de judoka’s tot 12 jaar aan de beurt. Deze kinderen kunnen nog niet strijden om een Nederlands kampioenschap, omdat ze daar nog te jong voor zijn. Het doel was hier om de beste te worden binnen het district Noord Nederland. Voor Silvan Bulthuis is dit zeker gelukt. Hij behaalde een keurige 1e plaats en mag zich districtskampioen noemen. Ook Martijn Meijer heeft het zeer goed gedaan. Hij eindigde op een zeer goede 3e plek.
De judoka’s die over 2 weken gaan strijden voor de prijzen in Eindhoven wensen wij heel veel succes.

 

 

14/15 januari 2012

Judo: Pekela en Winschoten in Dedemsvaart en Eindhoven.

Het weekend van 14 en 15 januari was voor judovereniging Zempo en Judo Instituut Noord de aftrap voor 2012.
Bijna alle judoka’s waren actief in Dedemsvaart en enkele waren afgevaardigd naar het internationale Espoirtoernooi in Eindhoven
In Dedemsvaart vielen de volgende judoka’s in de prijzen:
Een vierde plaats voor Martijn Meijer en Robert Peper, een derde plaats voor Nina Hensens en Luc ten Hoorn, de tweede plaats voor Nieke Slijm, Ingrid Koster, Dejan Jager, Jos ten Hoorn, Lukas Jolink, Kylian Bulthuis en Sander Bes en de eerste plek was weggelegd voor Silvan Bulthuis.
Door de samenwerking van Zempo en Judo Instituut Noord konden de coaches van beide verenigingen elkaars judoka’s  zo goed mogelijk begeleiden in hun wedstrijden, van de judoka’s van Judo Instituut Noord beklommen Max Benthem en Maurits Dammer het erepodium naar de tweede, respectievelijk de derde plek.
In Eindhoven waren vijf judoka’s zaterdag en zondag actief. Vincent Bes kon doordringen tot de eindrondes en moest met zijn derde plaats alleen twee Belgen voor zich dulden.

 

 

3 december 2011

Zaterdag 3 december 2011 organiseerde Zempo de halfjaarlijkse graduaties.
Hieraan deden 55 judoka’s aan mee.
Het examen werd afgenomen door de Ronnie Meijer die 27 november jl. nog de 4e dan behaald had, Alexander  Sulava (3e dan) en Derk Engberts (1e dan).
Het was een geslaagd examen waarbij enkele judoka’s enige slipjes hebben overgeslagen en een paar zelfs direct een hogere band kregen.

Hogere band:

 
Hogere slip:

 

26-11-2011

Succesvol judostarterstoernooi Zempo
Judovereniging Zempo uit Oude Pekela organiseerde zaterdag 26/11 een toernooi voor beginnende judoka’s.
De groep starters omvat alle leeftijden hoewel de kleintjes ruim in de meerderheid waren.
Naast de projecten die georganiseerd worden in samenwerking met de scholen om kinderen aan het sporten te krijgen en zo te laten meemaken dat er nóg leukere activiteiten zijn dan achter de spelcomputer.. was het nu de beurt aan een starterstoernooi.  De judoka’s konden daar laten zien wat ze de afgelopen tijd allemaal hadden geleerd.
Alle judoka’s, van heel klein tot groot, hadden er zin in en er werd dan ook flink gestreden voor de overwinning.
Uiteindelijk kregen alle judoka’s een welverdiende prijs mee naar huis.
10 december gaan de gevorderde judoka’s aan de slag in het judotoernooi van judoschool Veendam.
De uitslagen:
Bij de 5 en 6-jarigen werden Herman Loots en Noa Roelfsema de eerste in hun poule, tweede plaatsen waren er voor Nicky Loots en Rick Heidema. Tom Veldwiesch werd derde en Moniek Kenter legde beslag op de vierde plek.
Bij de 7- en 8-jarigen werden Joyce de Vries, Bas Horlings en Ingrid Koster, Justin Schreiber en Bernard Bulle eerste in hun poule, tweede werden Sanne Dijkstra, Niels  Lukens, Tim Schürmann en Lindsey Nijboer. De derde plek was voor Sebastiaan Kluter, Merlijn Kenter, Wesley Willemsen en Anouk v. Klaveren.
Bij de 9-jarigen gingen de eerste prijzen naar Axel Heeren, Charissa Mik, Wincke Winkel, Romy  Dammer en Abel Mik. Tweede plaatsen in deze categorie waren voor Lisa Peper, Nicky van der Hijden, Job van Leeuwen en Tim Venema. De derde plekken werden ingenomen door Priscilla Roosendaal, Femke de Haan, Jarno  Kruize en Jesse Meier.
Van de groepen vanaf 10 jaar stonden Kevin Jonker, Nick van Leeuwen, Jan Bulle en Daan Waaienberg op de hoogste plek van het erepodium. Op de tweede plek eindigden Sven Frans, Daniël Jonker, Delano Hartlief, Coen Brouwer en Mathijs Klebach. De derde plek was voor Sander Zuur, Aron Frans en Rianne Zuur.

 

19-11-2011

ZEMPO SPLITST.
Judovereniging Zempo uit Oude Pekela was afgelopen weekend actief op twee fronten.
Een delegatie onder leiding van trainer/coach Ronnie Meier reisde af naar Den Helder waar de Helderse Budoclub ‘Dun Hong’ een groot toernooi georganiseerd had.
750 judoka’s uit verschillende landen uit de driehoek Denemarken – België – Hongarije hadden zich voor dit toernooi ingeschreven
Ian Klap behaalde in de +81kg een  fraaie derde plek, Derk Nomden greep net naast de prijzen omdat zijn poule op het laatste moment samengevoegd werd met 4kg zwaardere judoka’s.
In Hoogezand was Zempo met het grootste deel van de vereniging actief.
In een goed georganiseerd toernooi met een mooi ruim opgezette sporthal, streden maar liefst 43 verenigingen uit binnen- en buitenland met elkaar om de hoogste plekken van het podium. Coach Alex Sulava rende zich rot naar de verschillende matten om zijn pupillen zo goed mogelijk te coachen. Eerste plekken waren weggelegd voor de gebroeders Bulthuis (Kylian&Silvan). Tweede werden Martijn Meijer, Nieke Slijm, Vincent Bes, Alexander Zhang en Anouk Roelfsema. Voor Anouk was dit haar eerste toernooi nadat zij enige maanden geleden een voetblessure had opgelopen, zij liet met mooie worpen zien dat zij het judo nog niet verleerd had. Ook de derdeplekkers mochten een fraaie plaquette (gegraveerd raamwerk met 3d-beeldje) in ontvangst nemen, dit gold voor Sharona Welbergen, Melvin Willems en Robert Noordhuis.
Geen plaquette maar wel een mooie medaille voor de 4e plek van Robert Peper, Jos ten Hoorn, Lukas Jolink, Nicky van der Hijden en Justin Schreiber.
Volgend grote toernooi is nog dichterbij, dat wordt georganiseerd door judoschool Veendam.
Er tussenin zit nog een OOG-toernooi, dit is een toernooi voor de beginners en wordt komende zaterdag 26 november gehouden in de dojo van Zempo.
Meer informatie en foto’s op de website: www.zempo.eu

 

 

 

5 november 2011: JT Norg

Zempo sleept de meeste prijzen binnen.

Judovereniging Zempo te Oude Pekela was afgelopen zaterdag actief in Norg.
In het Noofoe San toernooi werd met 43 andere verenigingen fel gestreden om de podiumplaatsen.
Zempo behaalde maar liefst 20 prijzen waarvan 10 eerste prijzen en was daarmee ruim koploper.
In een leuke sfeer werden Dejan Jager, Nieke Slijm, Jamilla Klap,   Ingrid Koster, Silvan Bulthuis, Alexander Zhang, Kylian Bulthuis, Ruben Welbergen, Robert Noordhuis en Sander Bes allen eerste in hun gewichts- en leeftijdscategorie.
Ingrid Koster doet net mee in een groot toernooi en belooft met haar zeven jaar een groot aanstormend talent te worden, haar eerste plaats was dan ook zeer verdienstelijk.
Voor Nina Hensens, Astrid de Vries, Martijn Meijer en Danny Lukens werden kun inspanningen beloond met een mooie tweede plek.
Nicky v.d. Hijden, Charrisa Mik, Sanne Ninteman, Melvin Willems en Sander Zuur legden beslag op de derde plaats en ook Jos ten Hoorn kon met een fraaie beker, te danken aan zijn vierde plaats, huiswaarts keren.
Al met al een sportief en succesvol toernooi.
Het volgende toernooi voor Noord Nederland vindt plaats in Hoogezand op 19 november.

24 september 2011: JT Dalfsen -4e IJssel-Vechttoernooi

4 juni 2011: JT Bokaal v/h Noorden Drachten

21 mei 2011: JT Hasselt Steenwijk

19/20 maart 2011: JT Beilen en Vlaardingen

12 maart 2011; NK-15 en JT-Borger

5 maart 2011: 35e Juvekotoernooi

26 februari: districtskampioenschap

19 februari 2011-JT-Norg en Bergum

12 februari 2011: Clubkampioenschappen

29 januari 2011: OOGtoernooi Zempo

15/16 januari 2011: JT Dedemsvaart / Eindhoven

20 december 2010: judotoernooi Hoogeveen

4 december 2010: Open Noord Nederlandse Kampioenschappen Bergum

20 november 2010: judotoernooi Hoogezand en Den Helder

13 november 2010: judotoernooi Norg

13 november 2010: opstaptoernooi Roden

2 oktober 2010: Anbergen judotoernooi Hardenberg

25 september 2010: 6e Abel Tasman judotoernooi Grootegast

3 juli 2010; graduaties mid-2010//3e dan Alex/1e dan gebr. Cords

12 juni 2010; Open Groningse Team Kampioenschappen in Leek

5 juni 2010; judo toernooi Drachten, bokaal v/h Noorden

29 mei 2010: OOG toernooi Oude Pekela en JT Venray

22-5-2010: mix-team wedstrijden Leeuwarden

16/16 mei 2010; judotoernooi Mierlo

8 mei 2010; judotoernooi Hasselt

17 april 2010: judotoernooi Asahi en Bartje_Bokaal

27 maart 2010: districtskampioenschap

20 maart 2010: JT Beilen

13 maart 2010: JT Borger en Almere

27-2-2010: Judotoernooi Juveko 2e Exloërmond

19/20-2-2010: Jubileumfeest en Esmay's prestatie -17

13-2-2010: persbericht Paul Dijkstra minitoernooi Norg

6 februari 2010: persbericht Clubkampioenschappen

30 januari 2010: JT Slagharen en Vlaardingen

16-17 januari 2010: JT Eindhoven en Dedemsvaart.

19 december: Kersttoernooi Hoogeveen

12 december 2009: 3e int. judotoernooi Veendam

5 december: ONNK judotoernooi Bergum

28 en 29 november 2009: Graduaties en Wijchen

21-11-2009: Judotoernooi Hoogezand

14-11-2009: 52e OOG toernooi in Bellingwolde

7-11-2009: Zilver -12 team in Leusden int. toernooi//Opstap JT Leek

31-10-2009: toernooien in Norg en Hengelo

3-10-2009: Hardenberg- Anbergen toernooi

26-09-2009: Grootegast -Abel Tasman toernooi

27-06-2009: Uitslagen Graduaties

20-06-2009: Langste Dag Toernooi Gorredijk / Koen 1e Dan

07-06-2009: Internationaal Judo toernooi Venray

16 mei 2009: Districts Mix-teams kampioenschap

21 maart 2009: Districtskampioenschappen Leek

14 maart 2009: Lente toernooi Beilen

28 februari 2009: 2e Exloërmond: Juveko

10 januari 2009: Dedemsvaart (Varwijk)

25 oktober 2008: judotoernooi Norg

4 oktober 2008: judotoernooi Anbergen te Hardenberg

27 september 2008: OOG toernooi ZEMPO

17 mei 2008: District Mix Team Kampioenschap -12 (Hoogezand)

6 april 2008: Districtkampioenschap Leek

16 maart 2008: Sportverkiezing

4 maart 2008: Nieuwe lichting

22 februari 2008: Districtkampioenschap

10 februari 2008: Clubkampioenschap

13 januari 2008: Dedemsvaart

12 januari 2008: Derk Engberts 'black belt'

9 januari 2008: JOS project

1 december 2007: O.O.G. Oude Pekela

24/25 november 2007, Den Helder

17 november 2007: Hoogezand

6 oktober 2007: Hardenberg

29 september: Noordbroek

22 september 2007: Veendam